fbpx

Közösségi média marketing

Teljeskörű közösségi média marketing szolgáltatás a hirdetéskezeléstől a tartalom menedzsmentig. Facebook, Google kampány kezelés, Instagram hirdetéskezelés.

Ne aggódj, segítünk!

Te is csak szenvedsz a hirdetéseiddel, de nem tudsz rájönni hol a hiba? Összedobsz egy kampányt, azt veszed észre hogy csak viszi a pénzedet? Esetleg nem tudod melyik közösségi médiával kezd el? Nem látod át a kampányok, hirdetéssorozatok és hirdetések szerkezetét? Esetleg a célközönségek funkcióival nem vagy tisztában?

 

A közösségi média döntő szerepet játszik a tömegek megszólításában

Napjainkban online közösségi médiás jelenlét nélkül nem lehet létezni. Ezért fontos ezen felületek elkészítése és rendszeres kezelése.

Megnövekedett
márkaismertség

Megnövekedett forgalom és SEO helyezés

A közös munkánk folyamata...

Konzultáció

Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljünk meg egy időpontot az első ingyenes konzultációhoz.

Ajánlatkérés

Megnézzük miben tudunk segíteni, és ehhez mérten teszünk ajánlatot. Ha elfogadod az ajánlatot, kötünk egy szerződést és a közös munka következik.

Marketing javaslat

Felmérjük céged életszakaszát, célcsoportját. Kialakítjuk Facebook és Instagram profiljaidat, segítünk tartalmat gyártani, frissíteni, és minél több ügyfélt szerezni.

Kapmányok elindítása

Az elkészült kampányokat, hirdetéseket elindítjuk.

Monitoring, elemzés

A kampányok elindításával még közel sem zárjuk le a közös munkát, az eredményeket folyamatosan elemezzük és egyeztetjük veled.

Social média marketing szolgáltatásaink

Segítünk azonosítani vállalkozása fő erősségeit, hogy a márkaépítés és a marketing ezek köré épülhessen.

Pontos célzási beállítások

Megtaláljuk a célközönséget, akik potenciálisan érdeklődnek a termékeid és szolgáltatásaid iránt, és eljuttatjuk hozzájuk az üzenetet.

Facebook, Insta, Google hirdetése

Elkészítjük a hirdetéseket, teszteljük és karban is tartjuk. A futó hirdetéseket folyamatosan teszteljük és az eredmények alapján fejlesztjük.

TV-s, Rádió-s megjelenés

Segítünk televíziós vagy rádiós megjelenés megszervezésében is. Aránylag drága típus, de márkaépítést nagyban elősegítheti.

Díjmentes konzultáció

Keress minket bátran telefonon vagy írj nekünk üzenetet!

Azért vagyunk, hogy segítsünk helyes döntést hozni, mielőtt belevágnád a fejszédet egy nagyobb fejlesztésbe.

Kapcsolatfelvevős form

Rólunk mondták